• Dé prijsvergelijker
  • 48.147 Producten
  • Lage prijzen
  • Gratis verzending*
 

Zwitsal Zachte Creme Baby Voordeelverpakking

Zwitsal
€ 19.3819.38
Altijd goedkoper dan de adviesprijs
0.010
lees meer
Zwitsal Zachte Creme Baby Voordeelverpakking
baby

Het zorgt voor een soepele en zachte babyhuid en is daarmee zeer bruikbaar om aan te brengen na bijvoorbeeld het badderen of douchen De cr\xe8me is zo samengesteld dat hij snel in het babyhuidje trekt. Dit maakt het mogelijk om de cr\xe8me op ieder moment van de dag te gebruiken. Ontdek je n\xe9t voordat je moet vertrekken nog wat schrale plekken op de beentjes van jouw kleintje? Ook dan kan de cr\xe8me nog snel aangebracht worden. Slechts enkele seconden heeft de Zachte Cr\xe8me van Zwitsal nodig om in te trekken. Binnen korte tijd kunnen de kleertjes dus weer worden aangetrokken. De volle, romige cr\xe8me hydrateert de huid intensief en helpt om de natuurlijke vochtbalans van de huid te herstellen. De cr\xe8me is daarnaast ideaal voor gebruik op het gezichtje of de rest van het lichaam. Naast een verzorgende werking heeft de Zwitsal Zachte Cr\xe8me de geur van het vertrouwde merk Zwitsal. Ook voor mamma\u2019s heerlijk dus om te gebruiken bij schrale of droge plekjes. Zo hebben jullie beide plezier van een knuffelzachte huid.

Gebruiksinfo Breng een kleine hoeveelheid Zachte Cr\xe8me aan wanneer het huidje droog aanvoelt. Ook na het douchen of badderen is de cr\xe8me zeer bruikbaar voor een verzorging van je kleintje.
Breng een kleine hoeveelheid Zachte Cr\xe8me aan wanneer de huid droog aanvoelt of na het douchen of badderen. Ideaal voor gebruik op het gezicht en het lichaam.

Veelgestelde vragen over Q: Wat kan ik doen tegen droge schrale plekjes op het huidje? A: Na het badderen of bij droog weer kan de babyhuid een beetje droog worden. Zwitsal Zachte Cr\xe8me houdt het babyhuidje zacht en soepel

1. Hoe kan ik schrale en droge plekjes op de huid van mijn kindje verhelpen?
Bij een schrale en droge huid door bijvoorbeeld het koude weer of na het badderen, is de Zwitsal Zachte Cr\xe8me uiterst bruikbaar voor de verzorging. Het gebruik van deze cr\xe8me zorgt voor een soepele en zachte babyhuid.

2. Hoe vaak kan ik de Zachte Cr\xe8me van Zwitsal gebruiken?
Je kan de cr\xe8me in principe meermaals per dag gebruiken. Laat de cr\xe8me echter eerst goed intrekken. De cr\xe8me heeft namelijk een snelle werking op de huid, waardoor schrale en droge plekjes al slechts naar \xe9\xe9n keer zichtbaar verminderd zijn.


in winkelwagen
populair products / recent viewed box