• Dé prijsvergelijker
  • 48.147 Producten
  • Lage prijzen
  • Gratis verzending*
 

Zwitsal Haarlotion Goedemorgen - Baby - 4 x 200 ml Voordeelverpakking

Zwitsal
€ 23.9923.99
Altijd goedkoper dan de adviesprijs
0.011
lees meer
Zwitsal Haarlotion Goedemorgen - Baby - 4 x 200 ml Voordeelverpakking
baby

Een milde en zachte lotion die de haartjes van de juiste dagelijkse verzorging voorziet Naast het feit dat je met deze haarlotion de haartjes van je kleintje op de juiste plek houdt, maakt het product de haren nog zachter en zorgt het voor een heerlijke geur. De gel is speciaal voor baby’tjes ontworpen en biedt daarmee de perfecte start van de dag. Mild voor de babyhaartjes, gemakkelijk aan te brengen en verzorgend voor ieder haar- en huidtype. Zwitsal Goedemorgen Haarlotion bevat daarnaast een formule die het gebruik van het product vanaf de geboorte mogelijk maakt. De gel is bruikbaar voor dagelijks gebruik en daarmee ideaal voor de ochtendspits. De haarlotion kan zowel op droog als nat haar makkelijk gebruikt worden. Zwitsal Goedemorgen Haarlotion zorgt ervoor dat de haartjes wat vochtig worden. Dit heeft als resultaat dat het haar makkelijk gekamd kan worden, zodat je kleintje het kammen niet als vervelend zal ervaren. Zwitsal Goedemorgen Haarlotion is de onmisbare toevoeging aan het ochtendritueel van je baby.

Gebruiksinfo Knijp zacht in de fles en breng zodoende een kleine hoeveelheid Zwitsal Goedemorgen Haarlotion aan op de toppen van je vingers. Wrijf de haargel vervolgens tussen je handen en breng het zacht en geleidelijk aan op de haartjes van je kleintje. Gebruik eventueel een zachte kam voor baby’s om het haar in model te krijgen.
In een handomdraai frisse haartjes, ideaal voor de ochtendspits. Geschikt voor droog en nat haar.

Veelgestelde vragen over

1. Hoe zorg ik er voor dat ik mijn baby geen pijn doe bij het aanbrengen van haarlotion?
Om je baby zo min mogelijk te laten voelen van je handelingen, beweeg je je handen zo zacht en licht mogelijk over de haartjes en het hoofd van je baby. Een speciale (zachte) kam voor baby's kun je gebruiken om het haar in model te brengen. De baby zal hier geen vervelend gevoel bij krijgen.

2. Voor welke leeftijden is de Zwitsal Goedemorgen Haargel bedoeld?
In principe kan de Zwitsal Goedemorgen Haarlotion op alle leeftijden worden gebruikt. Echter is de samenstelling van ingrediënten gebaseerd op de verzorging van zachte babyhaartjes. In de eerste levensjaren van je kleintje is de Goedemorgen Haarlotion van Zwitsal het meest optimaal te gebruiken.

in winkelwagen
populair products / recent viewed box